schoonmaaksters

Huishoudelijke hulp in Zoetermeer

Wij zijn een online bemiddelingsplatform dat particulieren helpt bij het boeken van een huishoudelijke hulp in Zoetermeer.

Onze hulpen maken schoon, wassen, strijken, ruimen op en doen andere huishoudelijke werkzaamheden. Kortom, elke schoonmaakklus wordt door onze professionals in Zoetermeer opgepakt.

Heeft u vragen?
088-1155664

Dagelijks geopend
van 8:00 tot 21:00

Wilt u meer informatie?
Klik hier voor contact

Schoonmaker Zoetermeer gezocht?

Wij zijn een online bemiddelingsplatform in de buurt van Zoetermeer. Dat wil zeggen dat particulieren bij ons een huishoudelijke hulp kunnen boeken. Wij hebben jarenlange ervaring in huishoudelijke ondersteuning en het schoonmaken van woningen. Hierdoor hebben we een groot netwerk opgebouwd en hebben we schoonmakers uit de buurt van Zoetermeer aan ons gekoppeld. Onze contactpersonen kennen alle hulpen persoonlijk, hierdoor kunnen wij kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen.

Betrouwbaar en ervaren huishoudelijke hulp

Wij hebben een enorm netwerk met alleen maar ervaren schoonmakers dus er is altijd een schoonmaakhulp te vinden bij jou in Zoetermeer. Doordat wij onze hulpen allemaal persoonlijk kennen zorgen we ervoor dat jij altijd een betrouwbare huishoudelijke hulp uit de buurt van Zoetermeer toegewezen krijgt. Ziso vervult de rol van bemiddelaar. Dat betekent dat de hulpen niet bij ons in dienst zijn, maar zij kunnen desalniettemin altijd bij ons terecht voor vragen of advies.

Klikgarantie

Zodra jij je aanmeldt bij ons kom je in contact met een vast contactpersoon van Ziso. Jouw persoonlijke contactpersoon gaat er vervolgens voor zorgen dat jij aan de meest passende hulp uit Zoetermeer wordt gekoppeld. Hierbij letten we op je voorkeuren wat betreft schoonmaken en andere werkzaamheden, en op de thuissituatie waarin jij verkeerd. Wij willen dat zowel jij als onze schoonmaker het naar de zin heeft in Zoetermeer. Daarom staan wij garant dat er een klik ontstaat tussen jullie. Dit noemen wij een klikgarantie. Blijkt deze klik naar verloop van tijd te ontbreken, dan zoekt jouw vaste contactpersoon zo snel mogelijk een nieuwe hulp uit de regio Zoetermeer voor het schoonmaken van je woning.

Eenvoudig geregeld

Doordat alles online plaatsvindt is het voor jou heel eenvoudig om een Ziso-hulp uit Zoetermeer te boeken die bij jou komt schoonmaken. Ook de betaling van het schoonmaken wordt online geregeld. Vervolgens kun jij zelf met jouw schoonmaker afspreken wanneer hij of zij komt schoonmaken. Ziso zorgt ervoor dat alles geregeld is voor jou en de hulp. Er wordt zelfs vervanging geregeld als jouw persoonlijke Ziso-hulp ziek is.

Je naam

Je e-mail

Telefoonnummer

Woonplaats

Je bericht

Type code over*:captcha

Dit zeggen onze klanten

Klant-1

Jos Van der Meer (62)
Voor mij is het heel belangrijk dat ik een klik voel met de schoonmaker. Dat is gelukt. Ze kan niet alleen geweldig helpen in het huishouden, het is ook gezellig als ze er is!
- Zoetermeer -

Klant-2

Yvonne Reitsma (73)
Van huis uit heb ik meegekregen dat alles altijd netjes en schoon moet zijn. Nu ik wat minder energie heb zijn jullie schoonmakers een uitkomst. Ze hebben amper sturing nodig.
- Moerkapelle -

Klant-3

Marijke Cornelius (29)
Mijn man en ik hebben 2 kinderen en ieder een fulltime baan. Wij zijn blij als we eens kunnen zitten. Daarom hebben we gekozen voor huishoudelijke hulp. Dan hebben we nog wat tijd voor elkaar.
- Nieuwerkerk aan den IJssel -

Met een groot netwerk aan ervaren hulpen die wij persoonlijk kennen, helpen wij je altijd aan een betrouwbare hulp.

We staan garant voor een persoonlijke klik tussen jou en je hulp. Je vaste contactpersoon koppelt je aan de meest passende hulp.

Boeken en betalen gaat eenvoudig online. Ziso verzekert je van goede zorg voor jou en de hulp, tot vervanging bij ziekte aan toe.

schoonmaker

Wassen, strijken en opruimen

Naast het schoonmaken bij je thuis kan jouw schoonmaker je ook helpen bij andere huishoudelijke taken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wassen en strijken van je vuile wasgoed. Niks is te gek. Ook als je wilt dat jouw Ziso-hulp alleen komt wassen en strijken, zonder schoonmaken, ben je bij Ziso aan het juiste adres. Naast het schoonmaken doen onze hulpen ook veel aan opruimwerkzaamheden. Zij ruimen vaak de vaatwasser in en uit, of ruimen het rondslingerende speelgoed van je kleintje op. Ook in Zoetermeer hebben wij hulpen die naast het schoonmaken al je was en strijkwerkzaamheden voor hun rekening willen nemen.

Aanvullend huishoudelijk werk in Zoetermeer

Mocht je naast het schoonmaken, wassen, strijken en opruimen nog meer wensen hebben, overleg dan met jouw huishoudelijke hulp. Denk hierbij aan verschillende huishoudelijke klussen zoals het verschonen van de bedden, het koken van een heerlijke maaltijd of doen van de boodschappen. Je schoonmaker in Zoetermeer is er om jou en je gezinsleden te helpen. Het is daarom belangrijk dat jullie op één lijn zitten. Geef dus duidelijk aan wat je wensen zijn met betrekking tot het huishouden. Als je dit al bij je boeking doorgeeft, kan jouw vaste contactpersoon ervoor zorgen dat jouw huishoudelijke hulp uit de regio Zoetermeer perfect past bij jouw thuissituatie en wensen.

Zo werkt het

Jij bepaalt zelf via onze online app of website hoe vaak, hoe lang, wanneer en hoe laat jouw schoonmaker komt schoonmaken. Het boeken van deze huishoudelijke hulp neemt hoogstens een minuut in beslag en meestal kan de hulp al dezelfde week beginnen, als jij dit wilt natuurlijk. Soms is het lastig in te schatten hoeveel tijd er nodig is voor het schoonmaken. Op basis van een aantal gegevens maken wij altijd een inschatting hoe lang onze schoonmaker nodig heeft. Je kunt deze gegevens natuurlijk altijd nog aanpassen.

Als jij bij ons geboekt hebt, gaan wij direct voor jou aan de slag om de perfecte schoonmaker uit de regio Zoetermeer te vinden in ons netwerk. Wij reageren op werkdagen altijd binnen 24 uur. Onze matchmakers zoeken specifiek naar een schoonmaker in de regio Zoetermeer die past bij jou en je thuissituatie. Op die manier willen we een klik tussen jou en je schoonmaker creëren. Zodra wij een schoonmaker of schoonmaakster hebben gevonden uit de regio Zoetermeer die bij jou past, stellen we hem of haar aan je voor in de bevestigingsmail. Vervolgens gaan jullie tijdens het eerste bezoek bespreken wat jij allemaal wenst en wat je verwachtingen zijn met betrekking tot de huishoudelijke taken.

Doordat alles eenvoudig online te regelen is, hoef je niet eens de deur van je woning in Zoetermeer uit. De betaling vindt achteraf plaats middels een automatische incasso. Mocht je een andere schoonmaker willen uit de buurt van Zoetermeer, dan is dit ook eenvoudig online te regelen via de site of de app. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch te bereiken voor al je vragen over het schoonmaken en overige zaken.

Onze huishoudelijke hulpen zijn ook actief in Moerkapelle en Nieuwerkerk aan den IJssel.

werkster