schoonmaaksters

Huishoudelijke hulp in Bergen op Zoom

Wij zijn een online bemiddelingsplatform dat particulieren helpt bij het boeken van een huishoudelijke hulp in Bergen op Zoom.

Onze hulpen maken schoon, wassen, strijken, ruimen op en doen andere huishoudelijke werkzaamheden. Kortom, elke schoonmaakklus wordt door onze professionals in Bergen op Zoom opgepakt.

Schoonmaker in Bergen op Zoom

Huishoudelijke Hulp Ploeg is een bemiddelingsplatform voor particulieren die op zoek zijn naar hulp bij het schoonmaken of andere huishoudelijke werkzaamheden. Wij beschikken over jarenlange ervaring in huishoudelijke ondersteuning en schoonmaken. Door deze ervaring hebben we de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd van huishoudelijke hulpen, ook bij jou in de regio Bergen op Zoom. Hierdoor heb je een ruime keuze uit normale schoonmakers en schoonmaak-studenten. Door onze centrale service organisatie kunnen we jou goed van dienst zijn. Daarbij komt dat alles makkelijk te regelen is. Zodra jij bij ons een boeking doorgeeft, gaan onze matchmakers op zoek naar een geschikte hulp bij jou in de buurt van Bergen op Zoom. Dit bemiddelen gaat volgens de Regeling Dienstverlening aan huis.

Alles in eigen hand

Heb jij geen zin of lukt het jou fysiek niet meer om te schoonmaken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Bij Huishoudelijke Hulp Ploeg heb jij de touwtjes in handen en bepaal jij wat er gebeurt. Als jij een boeking doet bij ons dan gaan wij meteen aan de slag om een schoonmaker uit de regio Bergen op Zoom voor je te vinden. Omdat wij beschikken over een groot netwerk hebben wij geen wachtlijsten, dus een hulp is meestal snel gevonden. Vervolgens stellen we deze huishoudelijke hulp in een bevestiging van de boeking aan je voor.

Wij raden je aan om bij het eerste bezoek van jouw schoonmaker zelf thuis te zijn. Zo kunnen jullie kennismaken en jouw wensen en verwachtingen met betrekking tot het schoonmaken bespreken. Het enige waar jij zelf voor moet zorgen is voor de juiste materialen en een veilige omgeving om te schoonmaken. Wat betreft de materialen kun je denken aan een stofzuiger, een emmer, doekjes, sponzen en schoonmaakmiddel. Dan kan jouw huishoudelijke hulp meteen aan de slag.

Een huishoudelijke hulp in Bergen op Zoom: snel en eenvoudig

Een boeking voor een huishoudelijke hulp uit Bergen op Zoom kan binnen één minuut online geregeld worden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Als je wilt kan jouw persoonlijke schoonmaker of schoonmaak-student uit de regio Bergen op Zoom al dezelfde week beginnen met schoonmaken. De betaling regel je onderling met de hulp. Jij hoeft je woning in Bergen op Zoom niet eens te verlaten om een hulp te vinden bij het schoonmaken.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit zeggen onze klanten

Klant-1

Jos Van der Meer (61)
Voor mij is het heel belangrijk dat ik een klik voel met de huishoudelijke hulp. Dat is gelukt. Ze kan niet alleen geweldig helpen in het huishouden, het is ook gezellig als ze er is!
- Bergen op Zoom -

Klant-2

Yvonne Reitsma (70)
Van huis uit heb ik meegekregen dat alles altijd netjes en schoon moet zijn. Nu ik wat minder energie heb zijn jullie schoonmakers een uitkomst. Ze hebben amper sturing nodig.
- Bergeijk -

Klant-3

Marijke Cornelius (28)
Mijn man en ik hebben 2 kinderen en ieder een fulltime baan. Wij zijn blij als we eens kunnen zitten. Daarom hebben we gekozen voor huishoudelijke hulp. Dan hebben we nog wat tijd voor elkaar.
- Berkel-Enschot -

Met een groot netwerk aan ervaren hulpen helpen wij je altijd aan een betrouwbare schoonmaker.

We staan garant voor een persoonlijke klik tussen jou en je schoonmaker. Onze medewerkers koppelen je aan de meest passende hulp.

Boeken gaat eenvoudig online. Huishoudelijke Hulp Ploeg verzekert je van een kundige en veelzijdige hulp.

schoonmaker

Meer dan schoonmaken alleen

We hebben hierboven vooral gesproken over een hulp die komt schoonmaken. Maar dat is niet het enige wat onze hulpen uit de regio Bergen op Zoom voor je kunnen doen. Naast schoonmaken helpen zij je bij vele klussen in en rondom het huishouden. Zo draaien onze hulpen hun hand niet om voor de volgende werkzaamheden:

 • Opruimen
 • Wassen en strijken
 • Koken en afwassen
 • Planten water geven
 • Grasmaaien, onkruid wieden
 • De hond uitlaten
 • Dierenverblijven verschonen
 • Medicijnen ophalen
 • Boodschappen doen
 • Overige huishoudtaken

Huishoudelijke werkzaamheden kunnen heel uiteenlopend zijn en of jij deze zaken wilt uitbesteden ligt volledig bij jou. Loop jij ergens tegenaan in jouw huishouden wat je zelf niet (meer) lukt of waar je zelf geen zin in hebt? Geef dit dan aan bij jouw schoonmaker uit de regio Bergen op Zoom en de kans is groot dat hij of zij het voor je kan doen. Aarzel niet om jouw wensen en verwachtingen met je hulp door te spreken. Van koken tot boodschappen doen en je hond uitlaten: alles is mogelijk. Is het bijvoorbeeld een rommeltje in je tuinhuis? Leg het voor, want de hulpen van Huishoudelijke Hulp Ploeg in de regio Bergen op Zoom staan altijd voor je klaar bij elke huishoudelijke klus.

Betrouwbaarheid en klikgarantie

Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Als er iemand anders bij je thuis komt schoonmaken, wil jij dat er zorgvuldig en netjes met jouw spullen wordt omgegaan. Doordat wij al onze hulpen in de buurt van Bergen op Zoom zorgvuldig selecteren, hebben we een goed beeld van iedere aan ons gekoppelde huishoudhulp. Door dit goede beeld zorgen we ervoor dat jij altijd een betrouwbare schoonmaker uit de regio Bergen op Zoom tot je beschikking hebt.

Wij selecteren onze hulpen uit de buurt van Bergen op Zoom allemaal met grote zorg. Daarom kunnen we maatwerk leveren en direct inspelen op jouw wensen en verwachtingen. Niet voor niets hebben wij de term ‘klikgarantie’ in het leven geroepen. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat het klikt tussen jou en onze huishoudhulp. Door ons uitgebreide netwerk vinden wij altijd een match: een schoonmaker of schoonmaak-student uit Bergen op Zoom die aansluit bij jouw wensen en thuissituatie. Zodra we deze match aan jou voorgesteld hebben, kan het schoonmaken beginnen. Mocht de klik er toch niet zijn, dan zoeken we gewoon verder naar de voor jou perfect passende huishoudelijke hulp.

Contact opnemen

Wil jij een hulp bij het schoonmaken, wassen, strijken of andere huishoudelijke werkzaamheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je in contact komt met een schoonmaker uit de regio Bergen op Zoom. Klinkt dit je als muziek in de oren? Schroom niet en regel snel een huishoudelijke hulp uit Bergen op Zoom die voor jou gaat schoonmaken. Want met een hulp van Huishoudelijke Hulp Ploeg maak je het jezelf een stuk makkelijker.

Onze huishoudelijke hulpen zijn ook actief in Bergeijk en Berkel-Enschot.

huishoudelijke hulp