schoonmaaksters

Huishoudelijke hulp in Boskoop

Wij zijn een online bemiddelingsplatform dat particulieren helpt bij het boeken van een huishoudelijke hulp in Boskoop.

Onze hulpen maken schoon, wassen, strijken, ruimen op en doen andere huishoudelijke werkzaamheden. Kortom, elke schoonmaakklus wordt door onze professionals in Boskoop opgepakt.

Schoonmaker Boskoop gezocht?

Wij zijn een online bemiddelingsplatform in de buurt van Boskoop. Dat wil zeggen dat particulieren bij ons een huishoudelijke hulp kunnen boeken. Wij hebben jarenlange ervaring in huishoudelijke ondersteuning en het schoonmaken van woningen. Hierdoor hebben we een groot netwerk opgebouwd en hebben we schoonmakers en schoonmaak-studenten uit de buurt van Boskoop aan ons gekoppeld. Onze contactpersonen kennen alle hulpen persoonlijk, hierdoor kunnen wij kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen.

Betrouwbaar en ervaren huishoudelijke hulp

Wij hebben een enorm netwerk met alleen maar ervaren schoonmakers dus er is altijd een schoonmaakhulp te vinden bij jou in Boskoop. Doordat wij onze hulpen altijd zorgvuldig selecteren zorgen we ervoor dat jij altijd een betrouwbare huishoudelijke hulp uit de buurt van Boskoop toegewezen krijgt. Huishoudelijke Hulp Ploeg vervult de rol van bemiddelaar. Dat betekent dat de hulpen niet bij ons in dienst zijn, maar zij kunnen desalniettemin altijd bij ons terecht voor vragen of advies.

Klikgarantie

Zodra jij je aanmeldt bij ons gaan wij meteen aan de slag om je aan de meest passende hulp uit Boskoop te koppelen. Hierbij letten we op je voorkeuren wat betreft schoonmaken en andere werkzaamheden, en op de thuissituatie waarin jij verkeert. Ook houden we er rekening mee of je liever een gewone schoonmaker of een schoonmaak-student hebt. Wij willen dat zowel jij als onze schoonmaker het naar de zin heeft in Boskoop. Daarom staan wij garant dat er een klik ontstaat tussen jullie. Dit noemen wij een klikgarantie. Blijkt deze klik naar verloop van tijd te ontbreken, dan zoeken we zo snel mogelijk een nieuwe hulp uit de regio Boskoop voor het schoonmaken van je woning.

Eenvoudig geregeld

Doordat alles online plaatsvindt is het voor jou heel eenvoudig om een hulp uit Boskoop te boeken die bij jou komt schoonmaken. Je kunt zelf met jouw schoonmaker afspreken wanneer hij of zij komt schoonmaken. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld is voor jou en de hulp.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit zeggen onze klanten

Klant-1

Jos Boersma (61)
Voor mij is het heel belangrijk dat ik een klik voel met de schoonmaker. Dat is gelukt. Ze kan niet alleen geweldig helpen in het huishouden, het is ook gezellig als ze er is!
- Boskoop -

Klant-2

Yvonne Reitsma (70)
Van huis uit heb ik meegekregen dat alles altijd netjes en schoon moet zijn. Nu ik wat minder energie heb zijn jullie schoonmakers een uitkomst. Ze hebben amper sturing nodig.
- Brielle -

Klant-3

Marijke Cornelius (28)
Mijn man en ik hebben 2 kinderen en ieder een fulltime baan. Wij zijn blij als we eens kunnen zitten. Daarom hebben we gekozen voor huishoudelijke hulp. Dan hebben we nog wat tijd voor elkaar.
- Capelle aan den IJssel -

Met een groot netwerk aan ervaren hulpen helpen wij je altijd aan een betrouwbare hulp.

We staan garant voor een persoonlijke klik tussen jou en je hulp. Onze medewerkers koppelen je aan de meest passende hulp.

Boeken gaat eenvoudig online. Huishoudelijke Hulp Ploeg verzekert je van een kundige en veelzijdige hulp.

schoonmaker

Wassen, strijken en opruimen

Naast het schoonmaken bij je thuis kan jouw schoonmaker je ook helpen bij andere huishoudelijke taken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wassen en strijken van je vuile wasgoed. Niks is te gek. Ook als je wilt dat jouw hulp alleen komt wassen en strijken, zonder schoonmaken, ben je bij Huishoudelijke Hulp Ploeg aan het juiste adres. Naast het schoonmaken doen onze hulpen ook veel aan opruimwerkzaamheden. Zij ruimen vaak de vaatwasser in en uit, of ruimen het rondslingerende speelgoed van je kleintje op. Ook in Boskoop hebben wij hulpen die naast het schoonmaken al je was en strijkwerkzaamheden voor hun rekening willen nemen.

Ander huishoudelijk werk in Boskoop

Mocht je naast het schoonmaken, wassen, strijken en opruimen nog meer wensen hebben, overleg dan met jouw huishoudelijke hulp. Denk hierbij aan verschillende huishoudelijke klussen zoals het verschonen van de bedden, het koken van een heerlijke maaltijd of doen van de boodschappen. Je schoonmaker in Boskoop is er om jou en je gezinsleden te helpen. Het is daarom belangrijk dat jullie op één lijn zitten. Geef dus duidelijk aan wat je wensen zijn met betrekking tot het huishouden. Als je dit al bij je boeking doorgeeft, kan jouw vaste contactpersoon ervoor zorgen dat jouw huishoudelijke hulp uit de regio Boskoop perfect past bij jouw thuissituatie en wensen.

Zo werkt het

Jij bepaalt zelf hoe vaak, hoe lang, wanneer en hoe laat jouw schoonmaker komt schoonmaken. Het boeken van deze huishoudelijke hulp neemt hoogstens een minuut in beslag en meestal kan de hulp al dezelfde week beginnen, als jij dit wilt natuurlijk. Soms is het lastig in te schatten hoeveel tijd er nodig is voor het schoonmaken. Op basis van een aantal gegevens maken wij altijd een inschatting hoe lang onze schoonmaker nodig heeft. Je kunt deze gegevens natuurlijk altijd nog aanpassen.

Als jij bij ons geboekt hebt, gaan wij direct voor jou aan de slag om de perfecte schoonmaker uit de regio Boskoop te vinden in ons netwerk. Wij reageren op werkdagen altijd binnen 24 uur. Onze matchmakers zoeken specifiek naar een schoonmaker in de regio Boskoop die past bij jou en je thuissituatie. Op die manier willen we een klik tussen jou en je schoonmaker creëren. Zodra wij een schoonmaker of schoonmaakster hebben gevonden uit de regio Boskoop die bij jou past, stellen we hem of haar aan je voor in de bevestigingsmail. Vervolgens gaan jullie tijdens het eerste bezoek bespreken wat jij allemaal wenst en wat je verwachtingen zijn met betrekking tot de huishoudelijke taken.

Doordat alles eenvoudig online te regelen is, hoef je niet eens de deur van je woning in Boskoop uit. De betaling regel je onderling met de schoonmaker. Mocht je een andere schoonmaker willen uit de buurt van Boskoop, dan is dit ook eenvoudig te regelen.

Onze huishoudelijke hulpen zijn ook actief in Brielle en Capelle aan den IJssel.

huishoudelijke hulp