schoonmaaksters

Huishoudelijke hulp in Genemuiden

Wij zijn een online bemiddelingsplatform dat particulieren helpt bij het boeken van een huishoudelijke hulp in Genemuiden.

Onze hulpen maken schoon, wassen, strijken, ruimen op en doen andere huishoudelijke werkzaamheden. Kortom, elke schoonmaakklus wordt door onze professionals in Genemuiden opgepakt.

Schoonmaker Genemuiden gezocht?

Na een lange dag werken kom je thuis in Genemuiden en het is een enorme rotzooi. Je moet alles nog opruimen, wassen en schoonmaken. Maar daarnaast wil je ook nog eten koken, de hond uitlaten, de kinderen op bed doen en de nieuwe aflevering van je favoriete soapserie kijken. Dan hebben wij de oplossing voor jou: hulp bij het schoonmaken en andere huishoudelijke werkzaamheden. Wij brengen jou snel in contact met een passende huishoudelijke hulp in de regio Genemuiden. Dit kan zowel een gewone schoonmaker als een schoonmaak-student zijn.

Van alle markten thuis

Onze hulpen hebben ervaring met allerlei huishoudelijke werkzaamheden. Dit is ontzettend uiteenlopend: van schoonmaken tot de hond uitlaten. We zorgen er altijd voor dat jij met de juiste schoonmaker uit Genemuiden in contact wordt gebracht. We hebben al onze werkzaamheden voor je op een rijtje gezet:

  • Schoonmaken

De schoonmaker uit Genemuiden helpt jou bij het schoonmaken van de dingen die jij wenst. Dit overleggen jullie tijdens de eerste ontmoeting met elkaar. Werkzaamheden die het meest voorkomen zijn stofzuigen, dweilen en stof afnemen. Uiteraard doen ze dit in alle ruimtes van het huis. Van de zolder tot de kelder, en van de garage tot de slaapkamer.

  • Opruimen

Ook ruimen onze hulpen al jouw rommel op. Opruimwerkzaamheden die vaak voorkomen zijn het uit- en inruimen van de vaatwasser, het afruimen van de tafel of het opruimen van speelgoed. Daarnaast zijn onze hulpen ook bedreven in het opruimen en organiseren van kledingkasten, zolders en andere plekken waar je waarschijnlijk te veel spullen hebt liggen die je niet meer gebruikt.

  • Wassen en strijken

Naast het schoonmaken en opruimen, draaien onze hulpen uit Genemuiden ook graag een wasje voor jou. En als de was schoon is strijken ze dit netjes en leggen ze het in een opgeruimde kledingkast.

  • Overige huishoudelijke werkzaamheden

Mocht je zelf nog huishoudelijke taken hebben die wij niet besproken hebben, geef dit dan gewoon aan bij jouw persoonlijke hulp. Voorbeelden van andere huishoudelijke werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het schoonmaken van dierenverblijven, de planten water geven of het opmaken van bedden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit zeggen onze klanten

Klant-1

Jos Van der Meer (61)
Voor mij is het heel belangrijk dat ik een klik voel met de huishoudelijke hulp. Dat is gelukt. Ze kan niet alleen geweldig helpen in het huishouden, het is ook gezellig als ze er is!
- Genemuiden -

Klant-2

Yvonne Reitsma (70)
Van huis uit heb ik meegekregen dat alles altijd netjes en schoon moet zijn. Nu ik wat minder energie heb zijn jullie schoonmakers een uitkomst. Ze hebben amper sturing nodig.
- Goor -

Klant-3

Marijke Cornelius (28)
Mijn man en ik hebben 2 kinderen en ieder een fulltime baan. Wij zijn blij als we eens kunnen zitten. Daarom hebben we gekozen voor huishoudelijke hulp. Dan hebben we nog wat tijd voor elkaar.
- Haaksbergen -

Met een groot netwerk aan ervaren hulpen helpen wij je altijd aan een betrouwbare schoonmaker.

We staan garant voor een persoonlijke klik tussen jou en je schoonmaker. Onze medewerkers koppelen je aan de meest passende hulp.

Boeken gaat eenvoudig online. Huishoudelijke Hulp Ploeg verzekert je van een kundige en veelzijdige hulp.

schoonmaker

Voordelen van een huishoudelijke hulp

Omdat onze huishoudelijke hulpen uit Genemuiden overal voor openstaan op het gebied van schoonmaken, opruimen, wassen en andere huishoudelijke klussen, nemen ze jou ontzettend veel werk uit handen. Onze hulpen uit de regio Genemuiden staan voor jou klaar en dat brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee, zoals:

 • Jouw huis is altijd schoon en opgeruimd
 • Je hebt meer tijd voor leuke dingen
 • Je vindt spullen gemakkelijker terug
 • Je hoeft zelf niet of minder vaak te schoonmaken

Een goede schoonmaker in Genemuiden

Zodra jij ervoor kiest om gebruik te maken van een Huishoudelijke Hulp Ploeg-hulp haal je een schoonmaker voor het leven in huis. Doordat wij een groot netwerk hebben, vinden we altijd een huishoudelijke hulp bij jou in Genemuiden. Daarnaast bieden wij de zogenaamde ‘klikgarantie’. Dit houdt in dat wij op basis van jouw wensen en thuissituatie altijd zoeken naar een schoonmaker die in dit profiel past en bij jou in de buurt van Genemuiden woont. Met één van onze hulpen is schoonmaken voor jou verleden tijd. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op en wij koppelen je aan een schoonmaker uit de regio Genemuiden.

In 1 minuut geregeld!

Jij kan alles binnen een minuut (vanuit je luie stoel) regelen. Of je nu thuis in Genemuiden of op je werk bent. Onze website is altijd binnen handbereik. Het enige wat jij hoeft te doen is ons contactformulier invullen en jouw voorkeuren wat betreft schoonmaken en andere werkzaamheden doorgeven. Zodra jij een boeking hebt gedaan voor een hulp bij het schoonmaken gaan onze matchmakers voor je aan de slag. Zij zoeken naar een geschikte schoonmaker of schoonmaak-student uit de regio Genemuiden. Zodra deze gevonden is zullen ze hem of haar via een bevestigingsmail aan jou voorstellen. Vervolgens kunnen jullie nader met elkaar kennismaken.

Over Huishoudelijke Hulp Ploeg

De meeste mensen vinden schoonmaken niet leuk of ze kunnen zelf niet meer schoonmaken. Daarom hebben we Huishoudelijke Hulp Ploeg in het leven geroepen. Wij zijn een bemiddelingsplatform dat jou in contact brengt met een hulp uit de regio Genemuiden. Hierdoor is schoonmaken voor jou verleden tijd. Maar het blijft niet bij schoonmaken, onze hulpen uit Genemuiden kunnen jou ook helpen bij het opruimen van je rommel, wassen, strijken en overige werkzaamheden. Wij bemiddelen volgens de Regeling Dienstverlening aan huis. Doordat wij onze hulpen uit de regio Genemuiden zorgvuldig selecteren, kunnen wij garanderen dat zij betrouwbaar zijn en op een verantwoorde manier schoonmaken.

Hoef ik zelf niks te doen?

Er zijn een paar dingen die jij zelf moet regelen voordat een hulp bij jou komt schoonmaken. Allereerst zorg je dat jouw woning in Genemuiden een veilig werkklimaat heeft. Ook is het van belang dat jij de juiste middelen in huis hebt die de hulp bij het schoonmaken gebruikt. Mocht je het lastig vinden om deze zaken te regelen, overleg dan even met jouw schoonmaker uit Genemuiden. Samen zorgen we voor een net en opgeruimd huis.

Onze huishoudelijke hulpen zijn ook actief in Goor en Haaksbergen.

huishoudelijke hulp