schoonmaaksters

Met een groot netwerk aan ervaren hulpen helpen wij je altijd aan een betrouwbare hulp.

We staan garant voor een persoonlijke klik tussen jou en je hulp. Onze medewerkers koppelen je aan de meest passende hulp.

Boeken gaat eenvoudig online. Huishoudelijke Hulp Ploeg verzekert je van een kundige en veelzijdige hulp.

Vaste huishoudelijke hulp voor € 14,50 p/u

Vergoeding bij schade of ongevallen

Een vervangende hulp bij vakantie of ziekte

Hoe werkt het?

Met Huishoudelijke Hulp Ploeg kom jij in contact met de hulp van je leven. Het enige wat jij hoeft te doen is aan te geven wanneer je hulp langs kan komen, je gegevens invullen en bijzondere wensen doorgeven. Vervolgens zoeken wij de meest geschikte huishoudelijke hulp voor jou.

Alles in eigen hand

Het boeken van een schoonmaker is razendsnel geregeld via onze website. Jouw hulp kan, indien jij dit aangeeft, nog dezelfde week beginnen. Het is aan jou om aan te geven hoe vaak, wanneer, hoe laat en hoe lang je hulp wilt. Het kan lastig zijn om in te schatten hoeveel tijd jouw huishoudelijke taken in beslag gaan nemen. Tijdens de boeking van een huishoudelijke hulp doen wij een suggestie op basis van een aantal gegevens. Het is mogelijk om dit op elk gewenst moment aan te passen.

Klikgarantie

Op het moment dat je boeking bij ons is aangekomen, gaan wij meteen aan de slag. Onze matchmakers kijken meteen in ons netwerk van hulpen en reageren zo snel mogelijk op jouw boeking. Wij willen graag dat zowel onze hulp als jij plezier beleeft aan de samenwerking en daarom selecteren we altijd een hulp die perfect past bij jou en jouw wensen. Zodra we iemand hebben gevonden die bij jou past, stellen we deze aan je voor middels een bevestiging. Vervolgens maken jullie een afspraak voor een eerste bezoek. Tijdens dit bezoek bespreek jij met jouw hulp je wensen en verwachtingen.

Toch geen klik?

Het kan natuurlijk zijn dat je hulp niet geheel aan je wensen voldoet. Mocht het onverhoopt niet klikken tussen jou en de hulp die wij hebben geselecteerd, dan kun je heel eenvoudig een andere hulp regelen. Wij zoeken kosteloos een andere hulp voor je uit.

Wat verwachten we van jou?

Als jij kiest voor een één van onze hulpen, dan verwachten we een aantal kleine dingen van jou. Ten eerste dien jij ervoor te zorgen dat er een veilige werkomgeving is in jouw woning. Daarnaast moeten alle benodigde schoonmaakspullen aanwezig zijn. Denk hierbij aan een stofzuiger, emmer, doekjes en schoonmaakmiddelen. Als laatste raden we je aan om bij de eerste keer dat jouw hulp langskomt zelf thuis te zijn, zodat jullie kennis kunnen maken en jij meteen je wensen en verwachtingen duidelijk kunt maken.

Aanvragen vandaag
Aantal klanten
Percentage tevreden klanten
%