schoonmaaksters
Met een groot netwerk aan ervaren hulpen helpen wij je altijd aan een betrouwbare hulp.
We staan garant voor een persoonlijke klik tussen jou en je hulp. Onze medewerkers koppelen je aan de meest passende hulp.

Boeken gaat eenvoudig online. Huishoudelijke Hulp Ploeg verzekert je van een kundige en veelzijdige hulp.

Vaste huishoudelijke hulp voor € 14,50 p/u

Vergoeding bij schade of ongevallen

Een vervangende hulp bij vakantie of ziekte

Onze hulpen

Wij selecteren onze hulpen zeer zorgvuldig. Wij willen kwaliteit kunnen garanderen en zorgen er altijd voor dat we onze hulpen persoonlijk kennen. Naast gewone schoonmaaksters hebben zich ook een groot aantal schoonmaak-studenten zich bij ons aangesloten. Wanneer een hulp zich bij ons heeft ingeschreven bespreken we zijn of haar wensen, zodat wij een duidelijk beeld krijgen van wat voor vlees we in de kuip hebben. Op deze manier kunnen we ze goed aan de juiste hulpbehoevenden koppelen.

Persoonlijk contact hoog in het vaandel

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. We werken bij Huishoudelijke Hulp Ploeg volgens de Regeling Dienstverlening aan huis. Dit houdt in dat wij een rol als bemiddelaar innemen. Dat betekent dat wij geen hulpen in dienst hebben. Wel zijn wij een klankbord voor onze hulpen en kunnen ze altijd bij ons terecht met vragen en problemen. Het komt ook vaak genoeg voor dat onze hulpen bij ons komen om een leuk verhaal met ons te delen. Doordat wij weten wie onze hulpen zijn, leveren we maatwerk en vinden we altijd een geschikte hulp voor jou. Mocht het niet klikken tussen jou en je hulp, dan regelen we snel en kosteloos een andere voor je.

Huishoudelijke Hulp Ploeg: alles tot in de puntjes geregeld

Onze hulpen krijgen een marktconform salaris waar hun vakantiegeld bij inbegrepen zit. Hierdoor bieden we zekerheid aan onze hulpen. Daarnaast hoeven zij niet meer zelf klanten te zoeken, maar doen wij dit voor ze. Zo kunnen zij zich richten op hetgeen waar zij goed in zijn en van houden: jou helpen in het huishouden.