schoonmaaksters

Met een groot netwerk aan ervaren hulpen helpen wij je altijd aan een betrouwbare hulp.

We staan garant voor een persoonlijke klik tussen jou en je hulp. Onze medewerkers koppelen je aan de meest passende hulp.

Boeken gaat eenvoudig online. Huishoudelijke Hulp Ploeg verzekert je van een kundige en veelzijdige hulp.

Vaste huishoudelijke hulp voor € 14,50 p/u

Vergoeding bij schade of ongevallen

Een vervangende hulp bij vakantie of ziekte

Over ons

Huishoudelijke Hulp Ploeg is in het leven geroepen zodat particulieren een huishoudelijke hulp kunnen boeken. Via dit online bemiddelingsplatform vind jij een hulp die je nooit meer kwijt wilt. Een hulp die jou helpt bij het schoonmaken, strijken, opruimen wassen en vele andere huishoudelijke taken. Wie wil dat nou niet?

Huishoudelijke Hulp Ploeg heeft jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaken en huishoudelijke ondersteuning. Deze jaren hebben ervoor gezorgd dat er een groot netwerk aan huishoudelijke hulpen is opgebouwd. Niet alleen hebben wij veel gewone schoonmaaksters in ons bestand staan, ook beschikken wij over vele schoonmaak-studenten. We vinden het ontzettend belangrijk dat onze hulpen kwalitatief uitstekend werk afleveren en betrouwbaar zijn. Daarom verloopt de selectieprocedure zorgvuldig.

Win-win-win-situatie

Om het contact tussen de particulier en de hulp zo goed mogelijk te laten verlopen, bieden wij een klikgarantie. Dit betekent dat wij een hulp zoeken die het beste bij het profiel van de particulier past. Als je één van onze hulpen in dienst neemt creëer je een win-win-win-situatie. Voor jou betekent dit een stukje rust in het huishouden en een schoon huis. Daarnaast help je een huishoudelijke hulp aan werk en de derde win is voor ons, omdat wij blij zijn dat deze samenwerking door ons toedoen tot stand is gekomen.

Actief in heel Nederland

Huishoudelijke Hulp Ploeg is actief in heel Nederland. Waar je ook woont, er is altijd een hulp van ons in de buurt. Wil je een hulp inhuren? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in.

Aanvragen vandaag