schoonmaaksters

Met een groot netwerk aan ervaren hulpen helpen wij je altijd aan een betrouwbare hulp.

We staan garant voor een persoonlijke klik tussen jou en je hulp. Onze medewerkers koppelen je aan de meest passende hulp.

Boeken gaat eenvoudig online. Huishoudelijke Hulp Ploeg verzekert je van een kundige en veelzijdige hulp.

Vaste huishoudelijke hulp voor € 14,50 p/u

Vergoeding bij schade of ongevallen

Een vervangende hulp bij vakantie of ziekte

Huishoudelijk werk

Don’t worry, be happy

Ons doel is om het huishouden voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij willen de werkzaamheden die jij niet leuk vindt of niet kunt graag uit handen nemen. Heb jij hulp nodig bij ander huishoudelijk werk dan schoonmaken, opruimen, wassen en strijken? Schroom niet om dit tegen je persoonlijke hulp te zeggen. Er zijn tal van klusjes te bedenken die jouw hulp voor je kan uitvoeren. Denk hierbij aan:

  • Verschonen en opmaken van bedden
  • Koken en afwassen
  • Boodschappen doen
  • Hond uitlaten
  • Dierenverblijf verschonen
  • Tuinonderhoud zoals grasmaaien
  • Medicijnen ophalen
  • Planten water geven

Dit is slechts een kleine greep uit de vele huishoudelijke werkzaamheden die één van onze hulpen voor jou kan doen. Maar er gebruik van en neem contact met ons op. Wij zorgen dat onze hulp bij jou past.

Geef je wensen aan

Heb jij wensen met betrekking tot aanvullend huishoudelijk werk? Dan is het van belang dat je dit aangeeft bij jouw hulp. Jouw hulp is er voor jou en je gezin. Je kunt dus van alles met hem of haar bespreken. Aarzel daarom niet om jou verwachtingen en wensen wat betreft het huishouden uit te spreken. Mocht het toch niet klikken met jouw persoonlijke hulp, dan regelen we snel een nieuwe voor je. Bij Huishoudelijke Hulp Ploeg staan jouw wensen en behoeften immers voorop.

Wat verwachten we van jou?

We raden je aan om de eerste keer dat jouw hulp langskomt zelf thuis te zijn. Op die manier kunnen jullie goed kennismaken en kun jij meteen jouw wensen met betrekking tot de werkzaamheden aangeven. Daarnaast gaan we ervan uit dat jij zorgt voor een veilige werkplek en de benodigde (schoonmaak)materialen.

Opruimen
Wassen en strijken

Aanvragen vandaag
Aantal klanten
Percentage tevreden klanten
%